Skip to main content Skip to main search

Languages

Hrvatski Hrvatski HR

Novosti_

ZAPOČELE IN-HOUSE RADIONICE U SKLOPU PROGRAMA USAVRŠAVANJA DJELATNIKA ZA PRIPREMU I PROVEDBU PROJEKATA FINANCIRANIH IZ FONDOVA EUROPSKE UNIJE

Financijska perspektiva Europske unije (u daljnjem tekstu: EU) za razdoblje od 2021. do 2027. pruža značajne mogućnosti financiranja projekata iz fondova EU.

Kako bi se povećali kapaciteti Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (u daljnjem tekstu: HZZO) za pripremu projekata koji se financiraju iz europskih fondova te osigurala uspješnost u njihovoj provedbi, započeo je program usavršavanja djelatnika HZZO-a za poslove voditelja pripreme i provedbe EU projekata koji omogućuje stjecanje znanja i vještina kojima će se povećati izgledi za financiranje projekata HZZO-a izvorima financiranja EU.

Radi se o verificiranom programu usavršavanja u trajanju od 160 nastavnih sati, odobrenom od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Program usavršavanja provodi se temeljem sklopljenog ugovora s Učilištem Okviri znanja iz Karlovca, u suradnji s Diopter - otvorenim učilištem iz Pule, kao odabranim ponuditeljima u skladu s utvrđenim kriterijima postupka nabave.

Program se provodi u obliku in-house radionica, sadržaj kojih je prilagođen djelovanju HZZO-a. Tijekom provedbe programa djelatnici rade na konkretnim projektnim idejama te pripremama projekata u cilju apliciranja za financiranje iz EU fondova.

Edukacija

Edukacija1

Share

Tagovi