Skoči na glavni sadržaj Skoči na pretragu

Languages

English English EN

Pravila korištenja mrežnih stranica HZZO-a

Korištenjem portala hzzo.hr i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja te se smatra da su kontinuiranim korištenjem hzzo.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio hzzo.hr portala se ne smije koristiti u nezakonite svrhe ni za promicanje istih. Prilikom posjeta našem portalu nećemo prikupljati Vaše osobne podatke, osim u slučaju kada osobno ustupite te podatke.

Također, ne kreiramo individualne profile od informacija koje nam dajete niti ih prosljeđujemo nekim drugim privatnim organizacijama. Vaši podaci će biti dani na uvid nadležnim državnim institucijama samo ako nas propisi na to obavezuju.

Kolačići

Kolačići (engl. cookies) je mala datoteka koju portal postavlja na Vaše računalo kako bi mogao zapamtiti specifična podešavanja vaše sesije dok posjećujete portal. Vaše će računalo dijeliti podatke samo s portalom koji ga je postavio i nijedan drugi portal mu ne može pristupiti.

Koristimo se statističkim kolačićima treće strane (third party cookies) koji nam omogućuju putem alata Google Analytics prikupljanje statističkih podataka o posjeti stranici.

Ne prikupljamo osobne niti osjetljive podatke. Za prikupljanje statistika je potrebna privola korisnika koja se daje prilikom prvog posjeta stranici. Treće strane ne obrađuju podatke na takav način da bi se mogli smatrati Izvršiteljem obrade u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka.

Prikupljeni podaci prenose se na servis Google Analytics koji je dio korporacije Alphabet sa sjedištem u SAD-u.

Kod prikupljanja statističkih podataka koristimo se funkcionalnošću "Anonymize IP", što eliminira ikakvu mogućnost da se posjetitelja stranice identificira i time ne prikupljamo niti jedan osobni podatak. Stranica čak nema ni kontakt formu te nema mogućnosti da se putem iste prosljeđuju podaci korisnika.

Ako ne želite imati kolačiće na svom računalu, možete ih isključiti u postavkama svog preglednika.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj Internet stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih Internet stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu Internet stranicu.
HZZO objavljuje poveznice na druge stranice u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.
Te druge Internet stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na Internet stranici.

Objavljivanje sadržaja stranice na drugim stranicama

Sadržaj na ovim stranicama je javna informacija, koja se slobodno može citirati uz navođenje izvora: Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje – www.hzzo.hr
Uporaba informacija s ovih stranica u komercijalne svrhe je strogo zabranjena bez pismenog dopuštenja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje
Hzzo.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se povredom autorskih prava portala hzzo.hr i podložno je tužbi.

Podijeli

Tagovi