Skoči na glavni sadržaj Skoči na pretragu

Languages

English English EN

Mjere sanacije oštećenja nastalih uslijed potresa na poslovnom prostoru Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Zagrebu, Margaretska 3 i 1 financirane iz Fonda solidarnosti Europske unije

hzzologoeufondsolidarnosti

Ugovorom o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava iz Fonda solidarnosti Europske unije dodijeljena su Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje bespovratna financijska sredstava za financiranje popravaka oštećenja nastalih u potresu 22. ožujka 2020. g., u skladu s postupkom dodjele, provedenim temeljem Poziva Ministarstva zdravstva „Vraćanje u uporabljivo stanje infrastrukture u području zdravstva na području Grada Zagreba, Krapinsko -zagorske županije i Zagrebačke županije (FSEU.2021.MZ.)“.

Informacije o projektu (operaciji)

Naziv operacije: Hitne mjere sanacije oštećenja nastalih uslijed potresa na poslovnom prostoru Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje u Zagrebu, Margaretska 3 i 1 (FSEU. 2021.MZ.043)
Opis operacije: Oštećenja izazvana potresom 22. ožujka 2020. godine u poslovnim prostorima koje koristi Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje u Zagrebu, Margaretska 3 i 1, zahtijevala su provedbu hitnih mjera sanacije radi njihovog uklanjanja i otklanjanja moguće opasnosti za ljude i imovinu te su, u sklopu operacije, provedeni radovi na popravcima i sanaciji nastale štete.
Ciljevi operacije: Provedba mjera utvrđivanja stanja, izrada dokumentacije za provedbu te dovođenje objekta u prijašnje stanje
Razdoblje provedbe: 22.03.2020. - 10.02.2021.
Ukupna vrijednost operacije: 943.199.43 kuna

Operacija je financirana sredstvima Fonda solidarnosti Europske unije.

Više informacija:

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje

E-mail: projekti@hzzo.hr

Podijeli

Tagovi