Skoči na glavni sadržaj Skoči na pretragu

Languages

English English EN

Dopunsko zdravstveno osiguranje HZZO-a i dalje je najbolje i najsigurnije na hrvatskom tržištu

22.08.2013.

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje nije primio nikakav nalog Europske komisije da mora odustati od ugovaranja polica dopunskog zdravstvenog osiguranja kako to navode pojedine dnevne novine i internetski portali.

Radi se o netočnoj i neprovjerenoj informaciji koja bi mogla bespotrebno uznemiriti 2 milijuna i 370 tisuća naših osiguranika, vlasnika police dopunskog osiguranja. Dopunsko zdravstveno osiguranje HZZO-a i dalje je najbolje i najsigurnije na hrvatskom tržištu. Niti jedno drugo dopunsko osiguranje nije besplatno za skoro 900 tisuća osiguranika čije police pokriva državni proračun.

Promjene u dopunskom zdravstvenom osiguranju neće se raditi preko noći, već sustavno, s punom ozbiljnošću i odgovornošću, na državnoj razini i kroz zakone koji reguliraju provođenje dopunskog zdravstvenog osiguranja u Hrvatskoj.

Dapače, ne samo da se dopunsko osiguranje HZZO ne ukida, već ćemo uskoro Upravnom vijeću uputiti konkretan prijedlog o snižavanju i ujednačavanju cijena polica dopunskog zdravstvenog osiguranja. Na taj ćemo način našim osiguranim osobama učiniti dopunsko osiguranje još pristupačnijim, te očekujemo još veći interes naših osiguranika za našom policom dopunskog zdravstvenog osiguranja.

Podijeli

Tagovi