Skoči na glavni sadržaj Skoči na pretragu

Languages

English English EN

Arhiva okončanih savjetovanja s javnošću

 • Odluka o izmjenama i dopunama odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju specifične zdravstvene - usvojena na 2. izvanrednoj sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 25. travnja 2024. godine i objavljena u "Narodnim novinama", broj 51/24. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi
 • Pravilnik o načinu izbora doktora primarne zdravstvene zaštite - usvojen na 91. izvanrednoj sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 16. siječnja 2024. godine i objavljen u „Narodnim novinama“, broj 8/24. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja - usvojena na 83. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 16. listopada 2023. godine i objavljena u „Narodnim novinama“, broj 131/23. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o posebnim standardima i mjerilima njihove primjene u provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja - usvojena na 83. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 16. listopada 2023. i objavljena u „Narodnim novinama“, broj 131/23 godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja – usvojen na 75. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 28. lipnja 2023. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja- usvojena na 73. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 25. travnja 2023. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Odluka o izmjenama i dopuni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju specifične zdravstvene zaštite – usvojena na 72. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 27. ožujka 2023. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Odluka o izmjeni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja - usvojena na 59. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 20. rujna 2022. godine. (.pdf)
 • Pravilnik o izmjenama i dopuni Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja. - usvojen na 56. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 29. srpnja 2022. godine. (.pdf)
 • Odluka o izmjeni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja - usvojena na 55. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 28. lipnja 2022. godine. (.pdf)
 • Odluka o izmjeni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja - usvojena na 43. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 11. siječnja 2022. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Odluka o izmjeni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja - usvojena na 39. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 29. studenoga 2021. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja - usvojena na 39. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 29. studenoga 2021. godine.
 • Odluka o izmjenama Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju specifične zdravstvene zaštite - usvojena na 35. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 23. rujna 2021. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Odluka o izmjenama Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju specifične zdravstvene zaštite - usvojena na 35. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 23. rujna 2021. godine. (.pdf)
 • Odluka o izmjenama Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja - usvojena na 28. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 27. svibnja 2021. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi
 • Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja – usvojena na 24. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 23. travnja 2021. godine. (docx)
 • Odluka o izmjenama Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja - usvojena na 19. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 5. veljače 2021. godine. (pdf)
 • Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja – usvojen na 18. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 28. siječnja 2021. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi
 • Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja za bolničko liječenje medicinskom rehabilitacijom i fizikalnom terapijom u kući - usvojen na 18. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 28. siječnja 2021. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi
 • Odluka o izmjenama i dopuni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja – usvojena na 14. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 18. prosinca 2020. godine. (pdf)
 • Odluke o dopuni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja - usvojena na 11. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 6. studenoga 2020. godine. (pdf)
 • Pravilnik o izmjeni Pravilnika o načinu propisivanja i izdavanja lijekova na recept - usvojen na 4. izvanrednoj sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 27. srpnja 2020. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi
 • Odluka o dopunama Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja - usvojena na 3. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 17. srpnja 2020. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi
 • Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o ortopedskim i drugim pomagalima- usvojen na 2. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 29. lipnja 2020. godine. (pdf)
 • Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o postupku stavljanja ortopedskih i drugih pomagala na osnovnu i dodatnu listu ortopedskih i drugih pomagala i određivanja cijena ortopedskih i drugih pomagala- usvojen na 2. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 29. lipnja 2020. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi
 • Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o ortopedskim i drugim pomagalima - usvojen na 56. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 27. ožujka 2020. godine (pdf)
 • Pravilnik o izmjeni Pravilnika o pravima, uvjetima i načinu ostvarivanja prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja u slučaju ozljede na radu i profesionalne bolesti - usvojen je na 54. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 24. veljače 2020. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Pravilnik o izmjeni i dopuni Pravilnika o načinu i postupku izbora doktora specijaliste medicine rada - usvojen je na 54. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 24. veljače 2020. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi
 • Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja - usvojena na 54. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 24. veljače 2020. godine (pdf)
 • Odluka o izmjenama i dopuni Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju specifične zdravstvene zaštite - usvojena na 54. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 24. veljače 2020. godine (pdf)
 • Pravilnik o postupku stavljanja ortopedskih i drugih pomagala na osnovnu i dodatnu listu ortopedskih i drugih pomagala i određivanja cijena ortopedskih i drugih pomagala - usvojen na 43. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 12. srpnja 2019. godine (.pdf)
 • Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja - usvojena na 42. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 18. lipnja 2019. godine (.pdf)
 • Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja - usvojena na 38. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 27. ožujka 2019. godine (.pdf)
 • Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja - usvojena na 33. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 20. prosinca 2018. godine (.xlsx)
 • Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o pravima, uvjetima i načinu ostvarivanja prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja u slučaju ozljede na radu i profesionalne bolesti - usvojen je na 33. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 20. prosinca 2018. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o postupku, uvjetima i načinu utvrđivanja prava na plaćanje premije dopunskog zdravstvenog osiguranja iz državnog proračuna - usvojen je na 32. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 27. studenoga 2018. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Odluka o utvrđivanju terapijskih i dijagnostičkih postupaka za koje je propisana obveza sudjelovanja za zdravstvenu zaštitu kod izabranog doktora primarne zdravstvene zaštite - usvojena je na 19. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 25. siječnja 2018. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o ortopedskim i drugim pomagalima - usvojen je na 19. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 25. siječnja 2018. godine (.pdf)
 • Pravilnik o izmjeni Pravilnika o ovlastima, obvezama i načinu rada liječničkih povjerenstava Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje – usvojen je na 13. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 27. rujna 2017. godine (.pdf)
 • Odluka o sadržaju i obliku isprave kojom se dokazuje status osigurane osobe Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje - usvojena je na 9. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 29. lipnja 2017. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Pravilnik o jednostavnoj nabavi - usvojen je na 9. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 29. lipnja 2017. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o ortopedskim i drugim pomagalima – usvojen je na 7. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 2. lipnja 2017. godine. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Odluka o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja - usvojena na 7. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 2. lipnja 2017. godine (.pdf)
 • Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o načinu i postupku izbora doktora specijalista medicine rada – usvojen je na 7. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 2. lipnja 2017. godine (.pdf)
 • Pravilnik o izmjenama i dopuni Pravilnika o pravima, uvjetima i načinu ostvarivanja prava iz obveznog zdravstvenog osiguranja u slučaju ozljede na radu i profesionalne bolesti – usvojen na 1. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 2. veljače 2017. godine. (.pdf)
 • Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju specifične zdravstvene zaštite – usvojena na 1. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 2. veljače 2017. godine. (.pdf)
 • Pravilnik o dopunama pravilnika o pravima, uvjetima i načinu korištenja prekogranične zdravstvene zaštite – usvojen je na 10. redovnoj sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 30. studenoga 2016. godine i objavljen u „Narodnim novinama“, broj 113/16. U postupku savjetovanja sa zainteresiranom javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Odluka o izmjeni odluke o pojedinim oblicima zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja koje se ostvaruje na osnovi uputnice i rokovima važenja uputnice - usvojena je na 7. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 6. listopada 2016. godine i objavljena je u „Narodnim novinama“, broj 90/16. U postupku savjetovanja sa zainteresiranom javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.
 • Odluka o izmjenama Odluke o sadržaju i obliku isprave kojom se dokazuje status osigurane osobe Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje - usvojena je na 106. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje održanoj 29. ožujka 2016. godine i objavljena je u „Narodnim novinama“, broj 28/16. U postupku savjetovanja s javnošću nije bilo prijedloga niti primjedbi.

Podijeli

Tagovi